реклама в радио ВЕГА +

Сбъднете мечтата си и растете с нас

Радио Вега Плюс е регионална радиоверига, излъчваща в Югозападна България. Целевата аудиторията на музикалната и програмата е на възръст между 18 и 45 г. Радио Вега Плюс e новото радио на Благоевград, Сандански и Петрич! От есента на 2006 с нова музикална концепция. Есенцията на най-добрите хитове от 80-те години до днес.

Радио Вега Плюс - „Незабравимите хитове!”

От 2005 г. Радио Радио Вега Плюс излъчва в Благоевград на 95.5 MHz, в Симитли на 88.3 MHz и в Сандански на 103.4 MHz. След 2006 г. – в Благоевград на 95.5 и в Петрич на 91.9

предлагани услуги и пакети

Защо ВЕГА+

Всички наши клиенти и рекламодатели получават уникалната възможност да рекламират освен в ефира на радио ВЕГА + така и в някои от нашите допълнителни предложения. Ултра медия разполага с редица сайтове и канали за реклама. Научете повече от нашите рекламни агенти.

Фонова музика

Разполагаме с професионален екип занимаващ се с професионални решения за всеки тип бизнес

Малки обяви

Възможност за включване на вашата малка реклама тип обява в партньорски програми

17+ години опит

Незабравимите хитове
  • Добро настроение
  • Постоянство
  • Разнообразие от стилове
  • С грижа за вас!

Дигитален маркетинг

Разполагаме с професионален екип занимаващ се с услуги в сферата на Дигитален маркетинг

Рекламни кампании

Ефирът на радио верига „Вега“ е предпочитано място за рекламни и предизборни кампании.
Често задавани въпроси

Въпроси и Отговори

Искате да рекламирате своя бизнес или услуга, която предлагате в нашият ефир, но нямате клип. Спокойно, ние ще се погрижим за това! Ние разполагаме с екип , който ще изработи Вашата реклама.

При интерес се свържете с Вашият рекламен консултант или се обадете на телефона ни за реклама 0886 33 33 53.

Малката обява е чист информативен текст в кратък рекламен блок. Рекламен клип създаден по креативен формат озвучен от професионални актьори – звукозапис и адаптация.

Това е индивидуално решение според предпочитанията на клиента.

Малката обява е чист информативен текст, който съдържа основна информация за предлаганата услуга, адрес и телефон на фирмата. Малката обява може да бъде както  за дадена услуга, така и за набиране на персонал и предлагане на работа, а също и гражданска за продажба на автомобил, продажба или отдаване под наем на жилище.

Фонова музика

Осигурете на своите клиенти най-доброто аудио-визуално изживяване, което им позволява да взаимодействат музикално с вашата марка и да увеличите продажбите си!

Ще направим възможно да извеждате множество различни зони на музика, видео, цифрови знаци и екранно медийно съдържание без значение дали сте хотел, магазин или друг тип търговски обект.

Свържете се с нас за повече информация.